About us

Anette Appelhof
Talent Acquisition Specialist a.i.

Jettie Peters
Executive Search Consultant

We zijn gespecialiseerd in 🔭 Executive Search en Arbeidsmarkt ✒️communicatie. Sinds 2008 zetten wij onze passie in voor het vinden van hoogopgeleide Professionals voor HAPPY Workplaces. Daarbij zijn we ook nog tweetalig: we spreken niet alleen de taal van ondernemers, maar ook die van de publieke sector.

Vanuit de gedachte ‘Chief Happiness Officer’ werven we geschikte kandidaten in plaats van cv’s voor organisaties die zich kenmerken als een HAPPY Workplace. Dit zijn opdrachtgevers met werkgeluk in hun DNA en een goede work life balance.

Tijdens ons recruitmentproces ligt de focus op geschikte kandidaten die hoog scoren op ‘agility‘ en veranderingen dragen in plaats van verdragen.

Voor HAPPY Workplaces selecteren wij hoogopgeleide Professionals in de disciplines: Communicatie, Directie, Finance, Human Resources, Management, Marketing, Sales & Office Management. Daarbij zijn we ook nog tweetalig: We geloven in maatwerk en niet in one-size-fits-all.

Als Talent Acquisition Specialist a.i. focus op het optimaliseren van de communicatie met relevante doelgroepen door ✒️ slimme arbeidsmarktcommunicatie en met 👍 bewezen recruitment skills.