Skip to main content

Assessments

Attitude is everything, so pick a good one..

Wij hebben een licentie voor HFM Assessments waardoor we bij iedere werving & selectie opdracht uw organisatie een online assessment naar keuze kunnen aanbieden. Zo verzekeren wij ons en u ervan dat de geselecteerde kandidaat beschikt over de 11 belangrijkste kerncompetenties die horen bij de openstaande vacature.

Als opdrachtgever ziet u in één oogopslag of er een match is.
Handig én efficiënt, net zoals wij 🙂

Voorbeelden van HFM Assessments: www.hfm.nl

Talent Assessment

Met dit assessment testen wij de geselecteerde kandidaat in 90 minuten op talentvolle eigenschappen die allemaal bepalend zijn voor het succes in de nieuwe functie zoals: competenties, intelligentie & drijfveren,

MANAGEMENT & SALES POTENTIEEL

De Management Potentieel Index biedt een objectieve maat om te beoordelen welke kandidaten uit het juiste hout gesneden zijn voor een managementfunctie. Dit assessment meet de natuurlijke aanleg voor de drie leiderschapsstijlen zoals: richting gevend, coachend en ondernemend.

Betere verkoopresultaten behaalt u met betere verkopers. De Sales Potentieel Index focust op hoeveel aanleg de kandidaat heeft voor de 11 belangrijkste salescompetenties zoals:
Analyseren en oordeelsvorming, Assertiviteit, Commerciële drive, Contactvaardigheid, Creativiteit, Dynamiek, Klantgerichtheid, Luistervaardigheid, Onderhandelen, Overtuigen en Resultaatgerichtheid.

LEARNING AGILITY

Agility (of gewoon lekker op z’n Hollands: wendbaarheid). Dit assessment laat zien of kandidaten agility in hun DNA hebben en of ze nu én in de toekomst beschikken over de kwaliteiten die nodig zijn om mee te veranderen met de doelstellingen van de organisatie.

De Learning Agility Scan onderscheidt de volgende dimensies zoals: Change Agility, Mental Agility, People Agility, Results Agility en Self Awareness. Meer informatie over de Learning Agility Scan vind je hier.

ONBOARDEN TALENT & 100 dagen Coaching

Na het onboarden helpt de Talent Scan de HAPPY Professional om haar of zijn specifieke talenten optimaal in te zetten. Hiermee prikkelen we de nieuwe collega en benoemt hij/zij zelf de belangrijkste uitdagingen en verbindt daar samen met de leidinggevende concrete actie aan voor de komende 100 dagen.

De scan kan worden worden uitgebreid met vijf losse coaching-sessies waarin onze 100 dagen coach aan de slag gaat met persoonlijke ontwikkeling, kwaliteiten en valkuilen, de belangrijkste uitdagingen en resultaten voor de komende tijd, energieleveranciers en energiezuigers.

GRATIS VOORBEELD AGILITY ASSESSMENT?

Neem contact met ons op!