Recruitment consultancy

Recruiting is like dating, don't ask for marriage on a first date..

ONLINE WERVEN
Onze focus ligt op het binnenhalen van talent voor uw organisatie! Hiermee willen we een directe bijdrage leveren aan het realiseren van uw organisatiedoelstellingen.

Onze recruitment strateeg creëert succes door het kiezen van de juiste wervingskanalen en het versterken van uw werkgeversmerk!

KOSTENBESPARING
Wij richten voor u een succesvol recruitment proces in met een workflow oplossing op maat waar de interne stakeholders onderdeel van uitmaken.

Hierdoor realiseren we samen met uw recruitmentteam succes door een kortere time-to-hire en een lagere cost-per-hire.

ONTZORGEN
Zo kan uw organisatie zich focussen op de core business, ontzorgen we het HR-team en brengen we de recruitmentafdeling naar een hoger niveau.

VOOR WIE?
Het maakt ons niet uit of we werken voor een grote corporate, overheidsinstelling of kleine startup, wij passen onze werkwijze aan.
Klinkt goed, toch? 🙂

VERSTERKEN VAN UW WERKGEVERSIMAGO

Een eigen werkenbij-site van uw organisatie draagt perfect bij aan een sterker werkgeversimago ten opzichte van de concurrent. We optimaliseren voor u de candidate experience door een combinatie van on- en offsite recruitment en veel persoonlijke contactmomenten.

Talent wil graag werken bij organisaties waar werkgeluk hoog in het vaandel staat. Door storytelling op social media en op de werkenbij-site laten we aan relevante doelgroepen zien dat u als opdrachtgever ook écht een HAPPY workplace bent!

8 STAPPEN NAAR SUCCESVOLLE RECRUITMENT..

1

Ontwikkelen & Implementatie werkenbij-site

Hiermee ontvangt de opdrachtgever zoveel mogelijk kwalitatieve sollicitaties en kunnen 80% van alle vacatures zelf worden ingevuld.

2

Workflow oplossing op maat

Het gemak waarmee we verschillende processen om kunnen zetten in een specifieke workflow is ongekend. Het afwijzen of uitnodigen van kandidaten kan hierdoor snel en foutloos. Naast tijdswinst en gemak komt dit de candidate journey ten goede.

3

Doelgroepanalyse

We willen weten waar het hart van de relevante doelgroepen sneller van gaat kloppen. Met een werkenbij-site zijn vacatures goed vindbaar én verzamel je data. Deze data helpen om het succes van elke wervingscampagne nauwkeurig te meten.

4

Jobmarketing

Door middel van doelgroepanalyse kunnen we gerichte jobmarketing toepassen en 'schieten' we met scherp. Onze ruime ervaring met de verschillende wervingskanalen en leveranciers kunnen we jobpostings adviseren & coördineren tegen zo laag mogelijke kosten.

5

Conceptontwikkeling

Creatief als we zijn bedenken we een goed concept om openstaande vacatures op originele wijze bij relevante doelgroepen onder de aandacht te brengen.

6

SEO-proof en uniforme vacatureteksten

We herschrijven en optimaliseren het functieprofiel tot een echte SEO-proof wervingstekst. We gebruiken een speciaal format waardoor de boodschap ook wordt herkend door mensen die niet op zoek zijn naar een andere baan, en we nu 'verleiden' om tot actie over te gaan 🙂

7

Storytelling

Om de organisatiecultuur te laten 'shinen' ontwikkelen we ook zelf recruitmentfilmpjes. Geen stoffige top-down verhalen, maar toegankelijke testimonials van toekomstige collega’s. We briefen en begeleiden de filmproducent zelf én uiteraard tegen zo laag mogelijke kosten.

8

Onboarden nieuwe collega

Door het inrichten van de workflow creëren we een gepersonaliseerd onboarding programma voor nieuwe medewerkers. Hiermee verhogen we hun participatie en productiviteit en verlagen we de uitstroom met een simpele en eenvoudig workflow oplossing.

GRATIS EEN GEDEGEN
RECRUITMENT ADVIES?

Neem contact met ons op!