Welkom bij HAPPY Professionals, waar we ons richten op inclusief werven voor organisaties die streven naar een inclusieve cultuur, een HAPPY Workplace waar mensen zich betrokken voelen bij de organisatiedoelen en waar ze volledig zichzelf kunnen zijn.

Tijdens onze zoektocht naar geschikte kandidaten streven we naar diverse talenten, die de wereld op verschillende manieren bekijken. Hierbij gaat het niet alleen om verschillen in geslacht of culturele achtergrond, maar ook om verschillende werkstijlen. Wij geloven dat een inclusief personeelsbestand een creatieve en innovatieve werkomgeving bevordert en op inspirerende wijze waarde kunnen toevoegen aan uw organisatie 🙂

Kenmerkend voor inclusieve werving is dat de focus tijdens het recruitmentproces ligt op de werkgerelateerde persoonlijkheids kenmerken van de geschikte kandidaten. Naast de traditionele cv-beoordeling zoomen we in op de kerncompetenties in relatie tot de functie en het team. Afhankelijk van uw wervingsbehoefte zoeken we tijdens het recruitmentproces naar:

Uitvoerders

Denkers

Vernieuwers

Stabiliteitbrengers

Generalisten

Specialisten

 

Online Assessment

Wij ondersteunen onze inclusieve werving met een online assessment waarbij de focus ligt op de werkgerelateerde persoonlijkheidskenmerken van de kandidaten. Een hoge of lage score is hierbij niet per se goed of fout. Dit assessment toont de unieke eigenschappen van een kandidaat aan aan de hand van vijf dimensies:

Invloed, eigenschappen gerelateerd aan de impact op de omgeving

Sociabiliteit, cruciale kenmerken in persoonlijk contact

Gedrevenheid, reflecteert de behoefte om prestaties te leveren

Structuur, de neiging tot organiseren

Stabiliteit, emotionele evenwichtigheid en welzijn

 

Dit  assessment stelt alle stakeholders in staat om een gefocust gesprek te houden met de kandidaat.

    HELLOHAPPY!