Skip to main content

Interim & Detavast

Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving..

VIND DE JUISTE INTERIMMER OP ZZP BASIS!

Wij worden HAPPY van het verbinden van ervaren Interim Professionals met vraag en aanbod van interessante interim opdrachten op tactisch en strategisch niveau. We bemiddelen met name in de disciplines Bestuur, Communicatie, Directie, Finance, Human Resources, Management, Marketing & Sales.

Wij nemen de zorgen over de Wet DBA bij opdrachtgever en opdrachtnemer uit handen. Wij bieden een ZZP-scan aan waarmee wordt beoordeeld of de huidige overeenkomst moet worden herzien en of er in de praktijk conform de overeenkomst wordt gehandeld.

 

DETAVAST

Als opdrachtgevers om wat voor reden dan ook niet direct de nieuwe medewerker in dienst kunnen nemen, adviseren we deze constructie. Bij deze detacherings-overeenkomst met optie tot overname combineren we traditioneel (lees: ouderwets) detacheren met Executive Search. Op deze manier kunnen werkgever en de gedetacheerde medewerker zonder risico aan elkaar ‘snuffelen’ voordat er een vaste aanstelling wordt aangegaan.

HAPPY Professionals is dan de (voorlopige) werkgever. In onze rol als de tijdelijke en juridisch werkgever, dragen wij het volledige werkgeversrisico, staat de medewerker op onze loonlijst, terwijl hij/zij volledig wordt bij u wordt ingezet. Zo heeft uw organisatie wel de lusten, maar niet de lasten. Voor even dan.. ?

ONZE 100 Dagen Coaching

Wij geven tips en aanwijzingen om het talent van een interimmer optimaal te benutten zodat hij/zij snel effectief en rendabel is bij onze opdrachtgever.

Vanzelfsprekend werkt HAPPY Professionals met goedgekeurde modelovereenkomsten, zodat wij onze professionals als ZZP’ers bij opdrachtgevers kunnen blijven inzetten. HAPPY Professionals maakt daarbij met de Belastingdienst afspraken over de naleving van de modelovereenkomsten in de praktijk. Voor meer informatie over de modelovereenkomsten, check Belastingdienst.

Gratis ZZP-scan?

Neem contact met ons op!