Interim & ZZP-scan

Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving..

VIND DE JUISTE INTERIMMER!

Wij worden HAPPY van het verbinden van ervaren Interim Professionals met vraag en aanbod van interessante interim opdrachten op tactisch en strategisch niveau.

We bemiddelen met name in de disciplines Communicatie, Directie, Finance, Human Resources, Management, Marketing, Sales & Office Management.

Met onze 100 dagen coaching bieden we aan onze opdrachtgevers en interimmers gedurende de opdracht directe ondersteuning aan šŸ™‚

ONZE 100 Dagen Coaching

Wij geven tips en aanwijzingen om het talent van een interimmer optimaal te benutten zodat hij/zij snel effectief en rendabel is bij onze opdrachtgever.

ZZp-scan voor de opdrachtgevers

Wij nemen de zorgen over de Wet DBA bij opdrachtgever en opdrachtnemer uit handen. Wij bieden een ZZP-scan aan waarmee wordt beoordeeld of de huidige overeenkomst moet worden herzien en of er in de praktijk conform de overeenkomst wordt gehandeld.

Vanzelfsprekend werkt HAPPY Professionals met goedgekeurde modelovereenkomsten, zodat wij onze professionals als ZZP’ers bij opdrachtgevers kunnen blijven inzetten. HAPPY Professionals maakt daarbij met de Belastingdienst afspraken over de naleving van de modelovereenkomsten in de praktijk. Voor meerĀ informatie over de modelovereenkomsten, checkĀ Belastingdienst.

Gratis ZZP-scan?

Neem contact met ons op!