Skip to main content

Executive Search op Maat

Hire HAPPY People!

HAPPY Professionals lost problemen in de bezetting op door proactieve headhunting en vertrouwelijk omgaan met kandidaten.

Wij helpen grotere organisaties zoals NIKE, Kamer van Koophandel, PON, Port of Amsterdam, Het Oranje Fonds, Nederlandse Spoorwegen en midden grote advocatenkantoor als BLENHEIM die zich kenmerken als een HAPPY Workplace’.

We spreken de taal van ondernemers maar ook van organisaties in de publieke sector. Onze search activiteiten zijn gericht op het vervullen van vacatures, vanaf een salarisrange van 65K in een breed scala aan disciplines.

EEN SUCCESVOL SEARCH PROCES IN ACHT STAPPEN

1

Herschrijven van het functieprofiel met focus op de 11 meest belangrijkste kerncompetenties binnen het profiel.

2

Strategische jobmarketing en het creëren van succes door 'good old headhunting' en kiezen van de juiste wervingskanalen.

3

Selecteren van de meest geschikte Professionals door middel van een uitgebreide HR-scan en persoonlijke STAR-interviews.

4

Een door u uitgekozen HFM selectie assessment gebaseerd op 11 meest cruciale kerncompetenties binnen het functieprofiel.

5

Een business case interview met u als opdrachtgever op basis van de selectievragen die voortkomen uit het selectie assessment.

6

Pre-employment screening en een uitgebreide referentie-check voor zoveel mogelijk relevante informatie.

7

Het opleveren van een rapport met daarin ons advies over de meest geschikte Professional. De definitieve keuze is uiteraard aan u!

8

100 Dagen Coaching door middel van het inzetten van de HFM Talent Scan. De nieuwe collega benoemt zelf de belangrijkste uitdagingen en verbindt daar samen met de coach concrete acties aan voor de komende 100 dagen.

WIJ ZIJN PAS HAPPY ALS JIJ DAT BENT!

Met onze garantieregeling herhalen wij kosteloos(!) de gehele procedure als de aangestelde HAPPY Professionals onverhoopt binnen zes maanden na start uit dienst treedt.

offerte voor Executive Search?

Neem contact met ons op!